Over ons

Over ons
Apples N Berrys is een onderneming welke zich richt op het repareren van telecommunicatiemiddelen. Apples N Berrys heeft sinds 2011 de bewuste keuze gemaakt zich niet te specialiseren in uitsluitend één merk, maar in alle merken smartphones en tablets. Hierdoor beheersen wij de vaardigheid om toestellen van alle voorkomende merken te repareren. Wij richten ons naast de particuliere markt ook op de zakelijke markt.
Voor ons staat de klant altijd op de eerste plaats. Onze formule is eenvoudig en doelmatig: wij gaan voor een lange termijn relatie met onze klanten, gebaseerd op transparantie, vertrouwen en het leveren van kwaliteit.  Wij bieden volledige inzage in onze werkwijze, de basis van onze werkwijze is het leveren van kwaliteit; daarin doen wij geen concessies. Wij vervangen defecte onderdelen niet door imitatie onderdelen maar uitsluitend door de originele onderdelen. Niet voor niets geven wij 3 maanden garantie op al onze reparaties (val- en waterschade uitgesloten)!
Werkwijze: wanneer uw toestel gebreken vertoont, welke wij niet op het eerste oog kunnen vaststellen, voeren wij een analyse op uw toestel uit. Hiervoor rekenen wij standaard € 15,- onderzoekskosten. Na dit onderzoek geven wij u aan wat onze bevindingen zijn en wat de reparatiekosten zullen zijn. Wanneer wij de reparatie mogen uitvoeren brengen wij de onderzoekskosten weer in mindering op de reparatiekosten.
Apples n Berrys is in Amersfoort al jaren een begrip. Wanneer bijna alle hoop op ‘redding’ van het toestel is opgegeven, ziet Apples N Berrys toch kans op volledig herstel. Vanwege dit succes scoren wij dagelijks nieuwe zakelijke en particuliere klanten . Graag heten wij u welkom in ons filiaal